Escolta la música del bloc

11 de nov. 2009

Mala notícia

Una notícia de fa un parell de dies a La Vanguardia (cliqueu sobre la imatge per llegir-la sencera).



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola familia fa temps que no sabem res de vatros, que no sigui a través d' aquest bloc, vull dir, espero que tot estigui be i que tot vagi be o dins dels limits,je je, ja sabeu a que em refereixo.
L'altre dia varem fer la presentació de l'ADC de L'Ebre i va ser una bona festa, els nens s'ho van pasar molt be,per cert, varem il.luminar una Plaça de la ciutat de Totosa i vam sortir per tot i arreu.
Peró també vull explicar-vos qu aquestes coses com la que que vatros feu referencia doncs son molt comuns i lamentables l'altre dia en una tertulia de radio local els tertulins van estar parlant d'un tema força vanal com es la festa de la castanyada, pel que sembla al col.legi de Jesús un Barri de la ciutat, asisteix una nena que te alergia a les castanyes, doncs els mestres per evitar problemes i amb l'intenció de integració i d'inclusió van fer que les castanyes de la festa fossin pintades en paper,doncs els tertulians van demanar que aquell dia els mestres el que tenien que haver fet es donar festa a la nena i s van quedar tan amples.
Es la realitat de la gent que no es capaç d'entendre que un nen per molts problemes que tingui doncs te dret a fer una vida lo més semblant a lo "normal"i sobretot a l'educació.
Be només explicar-vos aquesta anecdota de cretins sense suc ni sustancia, ja que aquest any i pel que ens ocupa a natros tot ha anat rodat.
Doncs lo dit que vagi be i a veure quan ens veiem.
Salut.